ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Aanklacht tegen EA voor buggy Battlefield 4

19
12 2013
08:30 - door Peter Pool

Electronic Arts lijkt van alle kanten aangevallen te worden in verband met de vele problemen waar Battlefield 4 spelers mee geconfronteerd zijn.

Na boze spelers is het nu de beurt aan ontevreden aandeelhouders. Robbins Geller Rudman & Dowd LLP's aanklacht is dat EA willens en wetens de aandeelhouders, tussen 24 juli en 4 december, verkeerd heeft voorgelicht over de staat van Battlefield 4's ontwikkeling. Nadat de uitgever van Battlefield had aangegeven dat het haar forecast ten positieve had bijgesteld, stegen de aandelen van het bedrijf. Toen echter de problemen van de verschillende versie's van de shooter opdoken, zakten deze snel weer in waarde. 

Vrijwel alle versies van de first person shooter Battlefield 4 kampen sinds het uitkomen van de game met problemen. Ontwikkelaar Dice heeft al haar lopende projecten, waaronder een nieuwe Star Wars Battlefront, on hold moeten zetten om eerst de problemen onder controle te krijgen. Er lijkt inmiddels geen dag meer voorbij te gaan zonder dat er weer een grote update voor een versie van de game wordt opgelost. 

 

Sluiten
Aanklacht tegen EA voor buggy Battlefield 4Elden Ring cover