ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Anthem ziet er geweldig uit

09
06 2018
22:00 - door Peter Pool

Geen lootboxes, wel een hele horizontale wereld, ubervette mechs (jaja javalin's). In the end lijkt het op games als Destiny en The Division maar heeft toch ook zijn eigen smoel en feel. Ik ben oprecht onder de indruk. Ik word hier echt bijna emotioneel van. Zo tof vind ik het er uitzien. Ik hoop dat de game de kans krijgt die het verdient en niet wordt neergesabeld vanwege EA en Battlefront 2. De game ligt 22 februari in de winkels.

Er zijn 4 classen javalin waaruit je kunt kiezen. De Ranger is de de allrounder, de Colossus is de tank. Over de Storm en Interceptor is op dit moment nog weinig bekend. Je kunt van suit wisselen wanneer dit voor jou, de missie of je crew het beste uitkomt. Het is dus niet zoals in Destiny dat wanneer je als Titan speelt je een tweede personage moet aanmaken om als Hunter of Warlock te spelenn. Je begint als Ranger en speelt gaandeweg de andere javalin suits vrij. Hoe cool het vliegen in je mech suit ook is, je kunt dit niet eindeloos doen. Je pak wordt te warm en moet heeft een cooldown. Daarom zie je de javalin ook in het water duiken. Dit is niet alleen cool het is ook koel. Via het water koel je sneller af. Kijkend naar de gameplay valt direct op dat alles een stuk vertikaler is dan in Destiny en The Division.

Fort Tarsis is je hub area waar je nieuwe missies krijgt en spullen kunt kopen maar ook van javalin kunt veranderen. Net als in The Division is dit puur jouw gebied. Je komt dus geen andere spelers tegen zoals dit het geval is in The Tower van Destiny. Bioware heeft de ambitie uitgesproken dat er wat hen betreft wel uitbreidingen voor de game zullen komen maar niet deel 2, 3, 4 zoals het geval is bij Destiny en The Division. Bioware belooft dat de games wereld constant zal veranderen. Hoe dat er precies uitziet is nog onduidelijk. 

Het verhaal heeft iets weg van Destiny. Het draait om een planeet die verlaten is door de goeden. De badguys genaamd The Dominion, een menselijke vijand, willen 'The Anthem of Creation' in handen krijgen om zo leven en dood te controleren, je moet met je vrienden dit zien te voorkomen. 

Wanneer de game uitkomt zal het multiplayer gedeelte van de game nog niet online gaan.Dit gebeurd enige tijd later. De hele game heeft matchmaking. Het is dus niet zoals het geval was in Destiny dat spelers zonder 30000 vrienden buitengesloten worden voor content als raids en nightfall strikes. Er is geen health regen zoals in Destiny of Call of Duty maar je moet health oppakken en gebruiken. Meer als in The Division dus. Je loot is puur jouw loot. Het is dus niet mogelijk om de loot van een andere speler te pakken. Game Informer heeft veel van de game gespeeld in verband met hun cover story. Hier wat indrukken van hun kant: Ook YouTuber KackisHD heeft de game al uitgebreid gespeeld: En IGN...:

Er zijn twee versies van de game die uitkomen: De Standard Edition die 60 euro kost VIP toegang voor de pre-launch demo Founders player banner Ranger: Legion of Dawn legendary armour pack en weapon

Daarnaast is er de Legion of Dawn Edition voor 89,99 euro: VIP toegang voor de pre-launch demo Founders player banner Ranger: Legion of Dawn legendary armour pack en weapon Ranger Javelin Exosuit legendary gear attachment Colossus: Legion of Dawn legendary armour pack en weapon Storm: Legion of Dawn armour pack Interceptor: Legion of Dawn legendary armour pack Anthem digital soundtrack

En dan nog dit:

Sluiten
Anthem ziet er geweldig uitRage 2 mirror