ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Call of Duty Black Ops 4 server rates gefikst, behalve voor battle royale...

29
10 2018
06:00 - door Peter Pool

Call of Duty ontwikkelaar Treyarch is op de achtergrond druk aan het werk om de nieuwste Call of Duty lekker draaiende te krijgen. Daarin maakt men soms discutabele beslissingen.

Zo bleek deze week dat Treyarch de server rates aanzienlijk naar beneden had gedraaid ten opzichte van de beta. Treyarch ging met de billen bloot en  gaf inderdaad toe dat dit het geval was en voegde hier aan toe dat de ontwikkelaar op dit moment gaat voor stabiliteit. Deze week zagen Call of Duty Black Ops 4 spelers echter dat de server rate hertz in multiplayer matches omhoog ging waardoor de game meer in lijn kwam met de eerder genoemde beta. 

Dit geldt echter niet voor de populaire  battle royale modus Blackout. Deze draait tot op heden nog steeds op 20 hertz. Iets wat spelers overduidelijk merken gezien de reacties op verschillende fora en Reddit. Ook wanneer er spelers afvallen in de game lijkt de server rate niet te verbeteren waardoor je tot de conclusie zou kunnen komen dat deze doelbewust door Treyarch laag wordt gehouden. Treyarch heeft nog niet gereageerd op de aanmerkingen op de server rate in de Blackout modus. 

Call of Duty Black Ops 4 verscheen half oktober van dit jaar. De game is de geschiedenis ingegaan als de eerste Call of Duty zonder een single player campagne. De focus van de game is gegaan naar de multiplayer, de zombies modus en de nieuwe Blackout modus. Een battle royale modus waarmee uitgever Activision mee wil surfen op het succes van Fortnite en Public Player Unknown Battlegrounds.

Het ontbreken van de campagne ligt volgens geruchten aan Treyarch zelf die het niet lukte om deze op tijd af te ronden. Treyarch spreekt dit tegen. Het is overigens niet gezegd dat toekomstige Call of Duty's geen single player zullen hebben. De verwachting is dat in 2019 Modern Warfare 4 zal worden aangekondigd en uitgebracht en naar alle verwachting zal deze game wel weer een single player campagne hebben. 

 

Sluiten
Call of Duty Black Ops 4 server rates gefikst, behalve voor battle royale...Elden Ring cover