ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Call of Duty Black Ops IIII: de eerste CoD die ik niet zal spelen

17
05 2018
19:00 - door Peter Pool

Wat Star Wars deed met The Last Jedi en Bungie met Destiny 2 doet Treyarch nu met Call of Duty: de franchise vernietigen.

Nu zullen er genoeg mensen zijn die zeggen: CoD speel je voor de multiplayer maar in mijn geval is dat niet zo. De zombies heb ik altijd heel vervelend gevonden. Past gewoon niet bij een militaire shooter naar mijn bescheiden mening. En de multiplayer is gewoon een vervelende appelmoes van campers, scheldende kinderen en vervelende spolmodi. 

Het verbaast mij niet dat Treyarch de studio is die begint met het verwijderen van de campagne. Tot vorig jaar WWII uitkwam vond ik de meeste Treyarch games de mindere. WWII is by far de slechtste. Nu men full multiplayer gaat en achter de trend van het moment aanloopt met Battle Royale is het tijd om te zeggen dat dit de eerste Call of Duty game zal zijn die ik niet zal spelen. Of beter: WWII was mijn laatste.

Bij deze cancel ik dus mijn preorder. Ik snap niet dat Activision niet op dezelfde shitlist staat bij gamers als EA. Ik zie het verschil vrijwel niet meer tussen deze twee monsters in de game-wereld. En laten we eerlijk zijn: nu Call of Duty een hero shooter is geworden kun je niet anders dan concluderen dat anderen zoals Overwatch en Quake Champions dit beter doen. Zelfde geldt voor de zombies modus. Left4dead deed dit beter. Nu men achter de Battle Royale hype aanloopt zijn er natuurlijk in Fortnite en PUBG twee games die dit veel beter doen en waarbij vooral Fortnite zich veel sneller kan aanpassen. 

Verder wat Joe zegt:

Sluiten
Call of Duty Black Ops IIII: de eerste CoD die ik niet zal spelenElden Ring cover