ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Cliff Bleszinski's Boss Key is dood (R.I.P.)

15
05 2018
06:00 - door Peter Pool

Het is Cliffy B met zijn grote mond niet gelukt om van zijn Boss Key studio een succes te maken. Na het falen van LawBreakers kwam men met de early acces versie van Fortnite kloon Radical Heights. Het mocht niet baten. De man achter het succesvolle Gears of War is gedwongen de deuren van zijn eigen studio te sluiten.

Na het falen van LawBreakers kwam men enkele weken geleden met de early acces versie van Fortnite kloon Radical Heights. Het mocht niet baten. De man achter het succesvolle Gears of War is gedwongen de deuren van zijn eigen studio te sluiten. 

Het avontuur duurde ongeveer 4 jaar. Cliff Beszinksi, die meermaals andere ontwikkelaars bekritiseerde en een behoorlijke overtuigt is over zijn eigen projecten is na het falen van zijn eigen studio met beide benen op de grond gezet. In een bericht geeft hij aan zich nu meer te richten op zijn familie en dat hij altijd een gamer zal zijn en blijven. 

Een paar weken terug beschuldigde hij zijn voormalig werkgever nog van het wegstelen van zijn werknemers. Nu kun je concluderen dat deze mensen de bui al voelde aankomen en kozen voor zekerheid. Hopelijk komt Cliff weer terug in de industrie en laat hij zijn arrogantie dit keer bij de ingang staan. 

Lawbreakers kwam in de zomer van 2017 uit op de pc en PS4 en werd relatief positief ontvangen. Probleem voor de game was dat de op Quake en Unreal Tournament gerichte gameplay niet aansloot bij die van huidige games als Overwatch en PUBG Battle Royale hype. 

A statement: pic.twitter.com/LwJD54bCwL

Sluiten
Cliff Bleszinski's Boss Key is dood (R.I.P.)Elden Ring cover