ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Command & Conquer: Rivals vanaf 4 december verkrijgbaar

30
10 2018
16:00 - door Peter Pool

Een van de meer controversiƫle titels die werd aangekondigd tijdens de E3 van 2018 was zonder twijfel Command & Conquer: Rivals. Deze game heeft nu een verschijningsdatum gekregen van uitgever Electronic Arts.

Niet alleen bleek de nieuwe Command & Conquer een mobiele free to play game te zijn, maar de titel kreeg tijdens de E3 show van EA ook nog eens de meeste demonstratie tijd. Fans van de pc real time strategy serie konden maar slecht verkroppen dat EA deze koers is ingeslagen met hun favoriete serie. 

Electronic Arts gelooft echter duidelijk in de nieuwe koers voor het Command & Conquer merk. Rivals is een 1 tegen 1 competatieve game waarbij een speler de controlle krijgt over de GDI en de ander over The Brotherhood of Nod, beide bekend van het originele Command & Conquer.

Het doel in Rivals is het veroveren van platformen. Heb je er genoeg verovert binnen een bepaalde tijd dan lanceert er een raket die de basis van je tegenstander vernietigt. Het bouwen van units is nog steeds onderdeel van het spel. Hoe uitgebreid dit zal zijn is nog niet duidelijk. Command & Conquer Rivals verschijnt op 4 december voor IOS en Android. 

Sluiten
Command & Conquer: Rivals vanaf 4 december verkrijgbaarSteelrising