ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

De 4 klassen van Evolve's hunters bekend

21
01 2014
08:28 - door Peter Pool

Vorige week werd bekend gemaakt dat Left 4 Dead ontwikkelaar Turtle Rock Studio's druk bezig is met een team based shooter genaamd Evolve. Nu is er meer bekend geworden over de klassen in de game.

Evolve speel je met 5 spelers. Een van de spelers is het op te jagen buitenaardse monster terwijl de andere vier de jagers zijn die het beest moeten vangen. Zoals je hieronder kunt lezen is het spel zo opgezet dat je samen zult moeten werken om het buitenaardse wezen te vangen.
 
  • Assault Class (Markov) Dit personage staat ook wel bekend als de 'grunt class'. Hij is uitgerust met arc mijnen, een mitrailleur en een electriciteits wapen. Markov heeft genoeg health en een schild.
  • Trapper Class (Griffin) De trapper gebruikt harpoenen en kooien om de monsters te vangen. Hij kan ook de pootsporen scannen en volgen om zo het beest te vinden.
  • Medic Class (Val) Dit is de dokter van het team. De dokter kan teamleden helen door middel van een energiestraal. Verder is de arts uitgerust met een verdovingsgeweer om het buitenaardse wezen te vertragen. Ook handig is het anti-materiaal geweer die de zwakke plekken van het monster kan blootleggen.
  • Support Class (Hank) Hank biedt ondersteuning en dekking. Niet door met een groot geweer in het wilde weg te gaan schieten, maar door een beschermend schild te plaatsen voor andere spelers. Verder kan hij zichzelf en nabije teamgenoten 'cloaken', waardoor ze onzichtbaar zijn voor het monster. Hank kan verder luchtaanvallen aanvragen.

De game moet aan het eind van dit jaar uitkomen via 2K Games voor de PC, PS4 en Xbox One.

 

 

Sluiten
De 4 klassen van Evolve's hunters bekendElden Ring cover