ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

De belangrijkste aankondigingen van de Game Awards 2018

07
12 2018
07:00 - door Peter Pool

Het is altijd de hekkensluiter van het jaar, de Game Awards van Geoff Keighley. Een feestje waarin de betere games van het jaar worden gevierd. Dit gaat over het algemeen hand in hand met aankondigingen van nieuwe games of release data.

Nieuwe Anthem trailer toont de bad guy

Anthem laat vaak van zich horen maar meestal zijn het Twitch streams van een discutabele kwaliteit. Nu dus weer een trailer waarin we de leider van de bad guys in de game zien. Een vrij generiek figuur helaas maar dat wil niet zeggen dat de rest van de game er niet indrukwekkend uitziet.

De nieuwe game van Obsidian heet The Outer Worlds en ziet er heel tof uit

Na het Fallout 76 debacle is de glans van Bethesda af. Of het ooit goedkomt met Starfield is nog maar de vraag. Gelukkig komt Obsidian nu met een eigen variant op de science fiction role playing game. Het oogt als een kruising tussen No Mans Sky en Fallout en dat hoeft helemaal niet slecht te zijn. Typisch een game om in de gaten te houden.

Rage 2 komt in mei

De game die id Software samen met Avalanche Studios aan het maken is ziet er uit als een fun game die waarschijnlijk geen Game Award wint volgend jaar maar de speler wel veel voldoening geeft in zijn onzinnige over the top geweld.

Mortal Kombat 11 mept zich een weg naar april

Altijd mooi dat in een tijd waarin social justice warriors alles en iedereen de les willen lezen dat alles wat leuk is niet meer mag, Ed Boon en collega’s gewoon lekker old skool voor de dag komen met een extreem gewelddadige trailer. Alleen daarom moet je games als Mortal Kombat al kopen.

Devil May Cry V showt derde speelbaar personage

Het personage V was al getoond maar echt gezien hoe hij speelt hadden we hem nog niet. Hier de uitgebreide trailer. Dit lijkt mij een no brainer, gaat zeker een toffe game worden.

Far Cry New Dawn doet Rage 2 na

Tsja, Ubisoft doet zijn best om mee te doen met Rage 2 en Fallout. Zal vast prima spelen. Laten we hopen dat het meer is dan een reskin van Far Cry 3, 4 en 5.

Ashen, de Dark Souls kloon met een eigen stijl

Genoeg geschreven. Tijd om Ashen te downloaden en te spelen.

Sluiten
De belangrijkste aankondigingen van de Game Awards 2018Dualsense 002