ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

De beste game-trailers van de Tokio Game Show

18
09 2014
15:30 - door Peter Pool

As we speak is in Japan de Tokio Game Show 2014 begonnen. Daar komen natuurlijk weer bergen trailers op ons af. Ik heb de leukste of meest opvallende voor jullie uitgezocht. Laat vooral weten welke game jij zeker wilt spelen.

Silent Hills
Metal Gear's geestelijk vader Hideo Kojima had kennelijk nog wat tijd over tijdens de productie van Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, want hij maakte bekend dat hij zich ook gaat bemoeiden met het nieuw leven in blazen van Silent Hill via de game Silent Hills. Hij doet dit niet alleen, want hij krijgt hulp van filmregisseur Guillermo Del Toro (Hellboy, Pan's Labyrint) en acteur Norman Reedus die je zou moeten kennen als Daryl uit de serie The Walking Dead. 

Bloodborne
De makers van Demon's Souls en Dark Souls komen met een game die exclusief is gemaakt voor de PS4. Het gaat om Bloodborne. Een game die minstens zo uitdagend is maar in een geheel eigen universum afspeelt. Voor de liefhebbers van duistere horror met een flinke dosis gameplay, zoals gameplay bedoeld is. De game ligt 6 februari 2015 in de winkels. 

The Evil Within
Veel horror games deze TGS. Zo ook The Evil Within die gemaakt wordt door de man achter de betere Resident Evil games. De game lijkt daarom ook de enige echte spirituele opvolger te worden op zijn laatste horror werkstukje, Resident Evil 4. Het oogt allemaal nog luguberder en krankzinniger. De game is vanaf 14 oktober beschikbaar voor de pc, PS3, PS4, Xbox 360 en Xbox One. 

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Nog steeds geen release datum van deze nieuwe Metal Gear. Wel is bekend gemaakt dat de game in 2015 moet gaan verschijnen. Maar goed, dat kan ook december 2015 zijn;-) Maar goed, wel een nieuwe trailer waarin we meer te zien krijgen van de sexy sluipschutter. De game komt er aan voor de PS3, PS4, Xbox 360 en Xbox One. 

Borderlands: The Pre-Sequel
Oke, Borderlands komt niet van de TGS maar is natuurlijk wel de moeite waard om even te kijken. Want deze Pre-Sequel ziet er nog idioter uit dan zijn voorgangers. Gewichteloosheid, 'freeze' en straalwapens en een heleboel geschreeuw en explosies. Hij komt uit voor de pc, PS3 en Xbox 360 dus de meeste van ons kunnen hem spelen wanneer hij 14 oktober uitkomt. 

 

The Order 1886
Wederom een fraai uitziende PlayStation exclusive die begin volgend jaar in de winkels ligt. Deze, bijna filmische game, lijkt goed gekeken te hebben naar Gears of War maar ademt een zeer eigen sfeertje uit.

Final Fantasy XV
De langste lopende spelserie uit deze reeks is zeker de role playing game Final Fantasy XV. Prachtige beelden en hopelijk iets eigentijdsere gameplay. Wanneer die uitkomt? Geen idee, hopelijk 2015.

 

Sluiten
De beste game-trailers van de Tokio Game ShowSteelrising