ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Destiny 2: Forsaken verschijnt 4 september

05
06 2018
18:00 - door Peter Pool

Het probleem met Destiny 2 is tot nu toe dat het er allemaal tof uit ziet in trailers maar dat wanneer je het zelfs speelt je vrij snel een 'meh' gevoel hebt. Ook Forsaken ziet er cool uit.

Je keert voor de eerste keer sinds Destiny: House of Wolves terug naar The Reef. Hier neem je het in een gebied genaamd The Tangles SHore op tegen uit de Prison of Elders ontsnapte bandieten. Het heeft een vibe van Mad Max meets western. Verder is er een nieuwe raid genaamd The Dreaming City, een een combi tussen PVE en PVP genaamd Gambit.

Ziet er allemaal tof uit. Ook dat we af zijn van die k.u.t. weapon slots van Destiny 2 en je zelf kunt bepalen welke wapens je waar plaatst is cool...maar toch. Ik vertrouw het allemaal niet zo. Maar wie weet komt dat nog. Er zijn aanpassingen op de Supers die er tof uitzien. Ik denk niet dat het echt nieuwe Supers zijn maar zoals gezegd aanpassingen.

Forsaken is ook het begin van heel veel aanpassingen die de game beter en vooral leuker moeten maken voor spelers. Naast Forsaken + de nieuwe seasons pass genaamd annual pass kosten 69,99. Hiermee krijg je naast Forsaken alle DLC die volgend jaar gepland staat en allemaal kleine updates speciaal voor mensen die deze annual pass aanschaffen. De andere DLC's die gepland staan na het verschijnen van Forsaken op 4 september heten: Black Armory, Joker's Wild en Penumbra. 

Je hebt Destiny 2 en de DLC Curse of Osiris en Warmind nodig om Forsaken te kunnen spelen. Bungie heeft aangegeven dat er aankonidgingen komen voor spelers die de DLC niet hebben gekocht en potentiele spelers die nog niets in huis hebben. IK gok dat dit in de vorm van bundels voor een prettige prijsje zal zijn. 

Sluiten
Destiny 2: Forsaken verschijnt 4 septemberElden Ring cover