ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Fortnite krijgt monsters en Battlefield V Battle Royale komt in maart

24
10 2018
16:00 - door Peter Pool

Een van de grootste games van het moment, zo niet de grootste heeft een Halloween georiƫnteerd event gekregen in de vorm van Fortnitemares maar deze is vanwege problemen alweer verwijderd.

Spelers van Fortnite ondervonden problemen na de Fortnitemares update met matchmaking, Het duurde plotseling veel langer dan normaal om een nieuwe game binnen te komen. Epic Games, de makers van Fortnite, lieten via hun Twitter kanaal weten dat de problemen serieus genoeg waren om de update in te trekken.

De Fortnitemares update voegt monsters toe aan een map die spelers zullen moeten bevechten terwijl ze het ook nog steeds tegen elkaar op moeten nemen. Door monsters te doden behalen spelers uitdagingen waarmee ingame cosmetische artikelen worden vrijgespeeld. Wanneer spelers de Fortnitemares update nu kunnen verwachten is onbekend op het moment van schrijven.

DICE, de studio achter Battlefield V heeft laten weten dat de Battle Royale spelmodus voor Battlefield V in maart 2019 beschikbaar zal komen. Firestorm zoals DICE de modus gedoopt heeft is een constant kleiner wordende map vol met voertuigen in vernietbare omgevingen. Firestorm wordt door DICE in samenwerking met Criterion, een andere EA studio, gemaakt.

Firestorm moet het opnemen tegen 3 andere zeer populaire battle royale games namelijk Player Unknown Battleground Grounds, Fortnite en het net verschenen Blackout in Call of Duty Black Ops 4.  

Sluiten
Fortnite krijgt monsters en Battlefield V Battle Royale komt in maartElden Ring cover