ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Games PlayStation Plus februari bekend!

14
01 2014
00:00 - door Peter Pool

Sony heeft vandaag de games voor de PlayStation Plus abonnementhouders bekend gemaakt voor de maand februari.

PlayStation 3 bezitters kunnen hun borst nat gaan maken voor 2 prima games. Beiden zijn first person shooters waarin de makers ook nog hebben geprobeerd een verhaal te vertellen. 

Bioshock Infinite is van de makers van het originele Bioshock. Dit keer geen onderwaterwereld, maar een stad die zweeft hoog boven de wolken. Een game die ChoiceCuts het koop advies 'ja' gaf! (PS3).

In Metro: Last Light probeert men het verhaal van Metro 2033 nog eens dunnetjes over te doen, alleen dan met betere controlls en een verder geoptimaliseerde besturing en engine. (PS3).

ModNation Racers: Road Trip is niet zo goed en leuk als zijn grote broer op de PS3. Maar het maken van je eigen auto's en race banen is en blijft een leuke bezigheid. (Vita).

Dynasty Warriors Next is een game die echt voor de die hard fans is. Andere gamers zullen na 10 minuten de game alweer beu zijn. Geen aanrader. (Vita).

Outlast is een game die in 2013 al zorgde voor paranoide gamers. Alleen toen nog op de pc. Nu komt de game naar de PS4 en is direct te downloaden voor Plus houder. Aanrader! (PS4).

Sluiten
Games PlayStation Plus februari bekend!Evil West