ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Gearbox onderzoekt HD versie Homeworld

27
12 2013
09:00 - door Peter Pool

Ontwikkelaar Gearbox houdt een onderzoek onder haar fans, wat gamers graag zien in een eventuele HD versie van de game en wat men graag in een special edition zou willen zien.

Het onderzoek van Gearbox is een direct gevolg van het verdwijnen van uitgever THQ, die de rechten van de game in handen had. Tijdens het failliet gaan werden deze  verkocht aan de ontwikkelaar van Borderslands 2 en Aliens: Colonial Marines. Gearbox vraagt haar fans nu wat voor content ze graag zouden terug zien in een HD versie van de game, maar ook op welk platform de game moet uitkomen. Men doet zelfs onderzoek naar wat je als speler in de special edition van de HD versie zou willen zien. 

Homefront is een 3D ruimte RTS waarin de strijd tussen de Kushan en Talidan beslecht moet worden. De game biedt de speler enorme veldslagen jn de ruimte, die nog niet eerder op deze manier in beeld werden gebracht. De game is oorspronkelijk ontwikkeld door Relic Entertainment die je waarschijnlijk wel kent van Company of Heroes en de Warhammer 40K games. 

Sluiten
Gearbox onderzoekt HD versie HomeworldEvil West