ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Geen Crackdown 3 dit jaar

07
06 2018
11:00 - door Peter Pool

Voor de 3 mensen die nog uitkijken naar Crackdown 3 moet het even balen zijn dat de game wederom wordt uitgesteld. Voor iedereen die de game vorig jaar spelende heeft gezien zal de verbazing niet zo groot zijn.

De game wordt gemaakt door 3 studio's: Sumo Digital, Reagent Games en Ruffian Games. Wat precies de reden van het zoveelste uitstel is mag dan nog niet officieel bekend zijn gemaakt maar het zal iets te maken hebben met de kwaliteit van de game in zijn geheel. De game staat nu in de planning voor februari 2019. 

Met het uitstel van Crackdown 3 zullen veel Xbox gamers wel direct de vraag stellen welke game ze dan dit jaar kunnen verwachten in het najaar. Koud kunstje is het om Forza Horizon te noemen maar verder zijn er nog geen games bekend het tegen Red Dead Redemption 2, Spiderman en Shadow of the Tomb Raider kunnen openemen. 

Er gaan geruchten dat een nieuwe Halo genaamd Halo Infinity aanstaande is en zelfs meerdere Gears of War games. Ik verwacht deze games echter niet dit najaar maar zondag avond weten we hopelijk meer. 

Sluiten
Geen Crackdown 3 dit jaarSteelrising