ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Geruchten Over Call of Duty Modern Warfare 4 in Amsterdam!

11
02 2014
08:16 - door Peter Pool

Er wordt wat af gefluisterd in de wandelgangen van de game-industrie en soms zijn deze geruchten de moeite waard om te plaatsen. Zoals wanneer het om de nieuwe Call of Duty gaat.

Sledgehammer Games zou werken aan het vierde deel van de Modern Warfare franchise. De game zou zich afspelen in 2018  en zou een direct vervolg zijn op het derde deel. Modern Warfare 4 zou zich voornamelijk afspelen in Europa en Azie en zal weer draaien om Captain Price en Nikolai. De game gaat zich ditmaal meer richten op de SAS, waar Price nog steeds een onderdeel van is. 

De belangrijkste vijand zou Shadow Company zijn. De groep soldaten waar Generaal Shepherd (uit Modern Warfare 2) onderdeel van uitmaakte. Volgens geruchten is de goede man nog in leven en zou hij de belangrijkst bad guy zijn in het vierde deel. Er lijkt zelfs een stealth missie te zijn die zich in Amsterdam afspeelt. Of onze hoofdstad wordt opgeblazen is vanzelfsprekend nog niet bekend. 

Gisteren werd bekend dat de nieuwe Call of Duty, wat nu dus een Modern Warfare opvolger lijkt te worden, wordt gemaakt voor de next gen consoles en pc's. Verwacht dus een behoorlijke grafische stap vooruit als de game in november van 2014 het daglicht ziet. 

Sluiten
Geruchten Over Call of Duty Modern Warfare 4 in Amsterdam!Evil West