ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Helaas, geen Borderlands 3 tijdens de E3 van 2018

16
05 2018
07:00 - door Peter Pool

Wie dacht, net als ik, dat we tijdens de E3 dit jaar de eerste beelden van Borderlands 3 zouden krijgen voorgeschoteld door de immer enthousiaste Gearbox baas Randy Pitchford komt bedrogen uit.

Pitchford heeft op Twitter duidelijk gemaakt dat Borderlands 3 niet aanwezig zal zijn op de E3 van 2018. Nu doet hij dit op een iet wat vage manier waardoor hij de deur voor speculatie op een kier laat. Toch lijkt het inderdaad waarschijnlijk dat de game nog even in de ijskast blijft.

Gearbox heeft bij monde van Pitchford eerder al duidelijk gemaakt dat men de game pas wil onthullen wanneer men bij Gearbox zeker is dat de game vrij snel na de onthulling in de winkelschappen kan worden gelegd. Dit omdat de ontwikkelaar een slechte reputatie heeft met het constant uitstellen van hun games.

Goed nieuws voor Bethesda die begin volgend jaar Rage 2 wil lanceren. De game doet qua gameplay denken aan een combinatie van Borderlands en de latere Far Cry games dus fans van Borderlands kunnen hun hart ophalen bij Rage 2

Update: Inmiddels heeft ook Borderlands uitgever Take-Two bekend gemaakt dat Borderlands 3 verschoven is naar het volgende fiscale jaar dat pas begint op 1 april 2019. De game kan dus pas op zijn vroegst vanaf deze datum worden verwacht. Het kan echter ook 31 maart 2020 worden. 

Sluiten
Helaas, geen Borderlands 3 tijdens de E3 van 2018Elden Ring cover