ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

De beste game-trailers van deze week

06
10 2014
19:00 - door Peter Pool

Er komen in het najaar veel spellen uit en dus ook veel trailers. Daarom vat ik de beste samen zodat je gemakkelijk achter elkaar de beste games kunt bekijken.

Borderlands-maker Gearbox kwam met Aliens: Colonial Marines en dat was on zijn zachtst gezegd een verschrikkelijke game. Nu ligt morgen Alien: Isolation in de winkel. Later kom ik met mijn review, maar tot die tijd kun je de video bekijken. 

Assassin's Creed: Unity is de eerste echte next-gen versie van het spel. Hij is co-op te spelen met zijn vieren en speelt zich af tijdens de Franse revolutie. Hier een video waarin je een kijkje neemt  welke historische figuren je tegen het lijf loopt. Wie? Een kleine dictator en de grondlegger van het sado-masochisme. 

De prijs voor de meest gruwelijke game lijkt dit jaar te gaan naar The Evil Within. De spirituele opvolger op Resident Evil 4 bevat naast de bekende zombie's ook veel bovennatuurlijke monsters en een heleboel nare martelwerktuigen. 

Iedereen die Destiny iets te serieus vond kan zijn hart gaan ophalen bij Borderlands The Pre-Sequel. Dit keer kun je mensen bevriezen en daarna kapot slaan en doormiddel van de zwaarkracht enorme sprongen maken en op vijanden springen. 

Far Cry 4 begint er steeds smakelijker uit te zien. Check maar eens de prachtige omgevingen, de mensen en de dieren. Oh en laten we de wapens niet vergeten;-).

Sluiten
De beste game-trailers van deze weekElden Ring cover