ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Is Fallout: Shadow of Boston echt?

07
02 2014
12:00 - door Peter Pool

De laatste maanden zijn er al meerdere hoaxen opgedoken rond de langverwachte opvolger van Fallout: New Vegas. Nooit bleek er iets van waar te zijn.

Het is dus maar de vraag of de op IMDB verschenen, en inmiddels verwijderde, pagina voor Fallout: Shadow of Boston waar is. Volgens de pagina zou Ron Perlman, o.a. bekend van Hellboy en Sons of Anarchy, een stem vertolken in de game. Ook Erik Dellums, die in Fallout 3 zijn stem aan DJ Three Dog gaf, zou in de game zitten. Ook Paul Eiding wordt genoemd op de pagina, die te horen was in Fallout 3. Chris Avellone zou mede verantwoordelijk zijn voor het script van de game. 

Meest opvallend is dat er een release datum van 2017 wordt genoemd. Iets wat op zijn zachtst gezegd discutabel is aangezien het onwaarschijnlijk lijkt dat Bethesda zo lang zou wachten om een nieuwe Fallout game op de markt te brengen. Aannemelijker lijkt een beoogde release van 2015. Daarmee kan men zich dit jaar richten op The Elder Scrolls Online, Wolfenstein: The New Order en The Evil Within. De laatste worden niet gemaakt door Bethesda zelf, maar worden wel uitgegeven door hen. 

 

Sluiten
Is Fallout: Shadow of Boston echt?Elden Ring cover