ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Je kunt je NU inschrijven voor de Titanfall beta!

12
02 2014
07:10 - door Peter Pool

Gamers die interesse hebben om deel te nemen aan de Titanfall beta kunnen zich vanaf nu inschrijven op een speciaal hiervoor gelanceerde website.

Op Titanfall.com/beta kun je jezelf inschrijven voor de pc en Xbox One versie van de beta. Niet iedereen die zich inschrijft krijgt automatisch toegang tot de beta. Op 14 januari sluit de inschrijving en start de beta. Pas dan weet je of je mee doet in de beta van de game. Er is nog niets bekend gemaakt over de Xbox 360 versie van de beta. 

De beta zal een drietal game modi's bevatten: Attrition, Hardpoint Domination en Last Titan Standing. In Attrition is het de bedoeling dat je alles en iedereen die zich voor de loop van je geweer beweegt overhoop schiet (standaard deathmatch dus). Hardpoint Domination is een Battlefield-achtige game waarin je drie verschillende strategische punten moet veroveren. Last Titan Standing lijkt op Counter-Strike. Hierin heeft iedere speler slechts 1 leven en wint het team waarvan uiteindelijk de laatste man nog in leven is. 

 

Sluiten
Je kunt je NU inschrijven voor de Titanfall beta!Elden Ring cover