ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Katholieke kerk brengt Pokémon Go kloon op de markt

24
10 2018
17:00 - door Peter Pool

De katholieke kerk ligt de laatste jaren behoorlijk onder vuur. De vele misbruikschandalen en doofpotaffaires hebben het Vaticaan en haar gezanten weinig goeds gedaan. Tijd voor een tegenoffensief.

Want de katholieke kerk komt ruim anderhalf jaar na de hype rond Pokemon Go nu met een keiharde copy/paste op de game genaamd Follow JC Go. Je zult al geraden hebben dat je in Follow JC Go geen kleurrijke monstertjes verzamelt. In plaats daarvan moet je op zoek naar heiligen (volgens de katholieke kerk natuurlijk). Na het vinden en vangen van een heilige kun je vervolgens lezen waarom deze persoon heilig verklaard  is.

De game zou vorige week aan de Paus zijn gedemonstreerd die het spel vervolgens zijn zegen heeft gegeven. De game is nu al te downloaden. Er is echter wel een addertje onder het gras: de game is op dit moment alleen beschikbaar in het Spaans. Andere talen staan in de planning. Of Nederlands daar ook onder valt is nog niet duidelijk. De game moet evangelisatie bevorderen en zal ook worden ingezet op de Wereldjongerendagen in januari 2019.
 

Sluiten
Katholieke kerk brengt Pokémon Go kloon op de marktEvil West