ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Komt Skyrim naar de PS4 en Xbox One? (Update)

09
01 2014
08:00 - door Peter Pool

Op de officiƫle The Elder Scrolls Skyrim website van ontwikkelaar Skyrim is te lezen dat de game naast de pc, PS3 en Xbox 360 ook beschikbaar is voor de PS4 en Xbox One.

Update:Bethesda PR en marketing vice president Pete Hines noemt de next gen versies van Skyrim een fout van het bedrijf. Hij zegt dat Bethesda geen plannen heeft om The Elder Scrolls: Skyrim uit te brengen voor zowel de PS4 als de Xbox One. Hines wijt de fout aan werkzaamheden aan het content management systeem van Bethesda. 

Originele verhaal: Of het gaat om een foutje of een stille aankondiging is op het moment van schrijven niet duidelijk. Wel is de pagina inmiddels aangepast en is onderstaande afbeelding verwijderd. Wanneer hier meer over bekend wordt zullen we dit artikel direct updaten.

The Elder Scrolls Skyrim verscheen op 11 november 2011 voor de pc, PS3 en Xbox 360. De door Bethesda Game Studios ontwikkelde role playing game gooide hoge ogen onder pers en consumenten. Het vijfde deel uit The Elder Scrolls wordt tot een van de beste uit de serie gerekend.


 

Sluiten
Komt Skyrim naar de PS4 en Xbox One? (Update)Evil West