ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Middle-Earth: Shadow of Mordor aangekondigd

12
11 2013
17:12 - door Peter Pool

Warner kondigt vandaag een nieuwe game in het Lord of the Rings-universum aan, genaamd Middle-Earth: Shadow of Mordor. De game zal zich afspelen tussen The Hobbit en Lord of the Rings.

In deze actie georiënteerde game speel je een ranger genaamd Talion wiens familie wordt vermoord door de troepen van Sauron. Talion zelf wordt ook om het leven gebracht, maar zijn wraaklustige geest weet hem weer tot leven te wekken om zijn familie te wreken. Hierdoor krijgt hij ook ‘wraight’ mogelijkheden. Met deze krachten trekt hij ten strijde.

Oorzaak en gevolg
In de game wordt het thema van wraak onderzocht in een wereld waar jouw besluiten gevolgen hebben op de rest van de game, zelfs wanneer personages al dood zijn. De ontwikkelaar belooft nieuwe gameplay elementen. Wat is nog niet duidelijk.

Shadow of Mordor wordt gemaakt door Monolith Productions. De ontwikkelaar maakte onder andere games als F.E.A.R. en F.E.A.R 2. Ook heeft de ontwikkelaar al eerder een game in het universum van Lord of the Rings gemaakt, genaamd Guardians of Middle-Earth. De game komt uit voor PC, PS3, PS4, Xbox 360 en Xbox One.  

Sluiten
Middle-Earth: Shadow of Mordor aangekondigdGhost of Tsushima WP 002