ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Mafia vrouw klaagt Rockstar aan vanwege GTAV

26
02 2014
17:29 - door Peter Pool

Na een derderangs rapper en een verslaafde actrice is het nu de beurt aan een heuse mafia vrouw die de makers van Grand Theft Auto V aan gaat klagen.

Karen Gravano is de dochter van een mafia baas die met pensioen is gegaan. Ze was o.a. te zien in de Amerikaanse reality show Mob Wives en heeft nu besloten om ontwikkelaar en uitgever Rockstar aan te klagen voor maar liefst 40 miljoen dollar. Twintig miljoen ter compensatie en nogmaals twintig miljoen als boete. 

Gravano beschuldigt Rockstar ervan dat deze haar als voorbeeld heeft gebruikt voor GTAV personage Antonia Bottino, die je tegenkomt in de missie 'Burial'. In de missie tref je de dame vastgebonden aan en klaar om levend begraven te worden. Wanneer je haar bevrijdt, legt ze uit dat ze de dochter is van mafia baas Sammy Bottino. Deze verliet zijn gangsterleven door een deal te sluiten met de politie. Gravano's vader is op eenzelfde manier uit het zware jongens leventje gestapt. 

Eerder klaagde de rapper Daz Dillinger Rockstar aan omdat er in de game nummers zaten van zijn hand waar de ontwikkelaar niet voor betaald zou hebben. Ook actrice Lindsay Lohan heeft nagedacht om het bedrijf aan te klagen omdat de dame in bikini teveel gelijkenis zou vertonen met Lohan. 

 

Sluiten
Mafia vrouw klaagt Rockstar aan vanwege GTAVElden Ring cover