ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Nintendo: komt naar mobiel, wil jouw gezond en Mario Kart in mei

30
01 2014
07:50 - door Peter Pool

Gisterenavond, tijdens de presentatie van de kwartaal cijfers van Nintendo, is bekend geworden dat Mario Kart 8 in mei zal verschijnen. Eerder stond de release nog op 'dit voorjaar'.

Daarnaast heeft het bedrijf aangegeven dat het overweegt om het Nintendo Network naar mobiele apparaten te brengen. Het bedrijf blijft ontkennen dat het met games op deze platformen zal komen. Het zal vooral gaan om apps waarmee het bedrijf marketing kan bedrijven. Hoe deze er uit ziet is niet bekend gemaakt.

Het bedrijf zou ook bezig zijn met een ondemande dienst, maar voor welke apparaten deze bedoeld zal zijn en wat je er mee kunt doen heeft men nog niet vertelt. Ook is het bedrijf bezig met een update die de Wii U sneller moet laten opstarten. Deze moet in de zomer live worden gezet. Verder komen DS games naar de Wii U Virtual Console. Ook hierbij is geen release datum bekend gemaakt. 

Last, but not least, vertelt het bedrijf bezig te zijn met games en mogelijkheden die de kwaliteit van het leven moeten gaan verbeteren. Hierbij lijkt een link tussen mobiele apparaten en de Wii U of 3DS een mogelijkheid. Game-goeroe Miyamoto zou aan nieuwe software voor deze strategie werken. Meer details volgen later in het jaar. 

Sluiten
Nintendo: komt naar mobiel, wil jouw gezond en Mario Kart in meiSteelrising