ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Meer bekend over Call of Duty Advance Warfare

05
05 2014
17:15 - door Peter Pool

Na het verschijnen van de laatste Game Informer is er meer informatie opgedoken over Call of Duty Advance Warfare.

De game speelt zich af in 2054 na een, wat de ontwikkelaars omschrijven als een, wereldwijde 9/11 die meerdere grote steden heeft aangedaan. Deze groteske aanslag is het werk van een terroristische organisatie genaamd KVA. Jij speelt private Mitchell die aanvankelijk onderdeel is van de mariniers, maar later de overstap maakt naar het prive leger van de Atlus Corporation waar de vader van je beste vriend met de scepter zwaait. En inderdaad, dat is de megalomane Kevin Spacey uit de trailer

Door de game heen verdien je XP-points, dus ook in de singleplayer, waarmee je jouw exo-suit kunt upgraden. Denk hierbij aan mogelijkheden als cloaken. super jumps en het hoveren in de lucht terwijl je de vijanden onder vuur neemt. De game krijgt een co-op, maar hoe deze er precies uit gaat zien is nog niet bekend gemaakt. De muziek komt van de hand van Harry Gregson-Williams die ook de muziek maakte voor Metal Gear Solid 2, 3, 4 en de aankomende The Phantom Pain. 

Call of Duty Advance Warfare wordt gemaakt door Sledgehammer Games die eerder Infinity Ward hielp met het afronden van Call of Duty Modern Warfare 3. De ontwikkelaar wil nog niet veel kwijt over de multiplayer maar hint wel naar de mogelijkheden die het futuristische exo-suit de gameplay zal gaan bieden. Verder heeft Microsoft haar deal met Activision Blizzard verlengd waardoor de DLC eerder verkrijgbaar is op de Xbox 360 en Xbox One. 

 

Sluiten
Meer bekend over Call of Duty Advance WarfareElden Ring cover