ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Meerdere Resident Evil games onderweg naar de Switch

27
10 2018
08:00 - door Peter Pool

Capcom heeft middels een tweet laten weten dat het in 2019 meerdere Resident Evil games zal uitbrengen op Nintendo's Switch.

Het gaat om de Resident Evil Remake, Resident Evil 0 en Resident Evil 4. Hoewel de games al op meerdere game consoles zijn verschenen vinden ze allen hun oorsprong op de Nintendo GameCube. Zo werden Resident Evil Remake en Zero voor het eerst in 2002 uitgebracht op de Cube. Resident Evil 4 kwam in 2005 op de markt op de Nintendo's console. 

Nadat de games hierna op ongeveer iedere andere console zijn verschenen keren ze dus terug bij Nintendo in 2019. Wanneer de games precies uitkomen en of het om een digitale of een winkelversie zal gaan heeft Capcom nog niet bekend gemaakt. 

Dit zijn echter niet de enige Resident Evil games die onderweg zijn. Op 25 januari verschijnt de remake van Resident Evil 2 voor de pc, PS4 en Xbox One. De game heeft door zijn fraaie grafische presentatie en gemoderniseerde gameplay hoge ogen gegooid bij zowel pers als liefhebbers van de serie. Begin vorig jaar verscheen het zevende deel van de serie. Dit was de eerste keer dat de game gebruik maakte van een first person perspectief. Resident Evil 2 Remake maakt gebruik van dezelfde game engine als het succesvolle zevende deel.

 

 

 

Sluiten
Meerdere Resident Evil games onderweg naar de SwitchEvil West