ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Nintendo doet dingen goed in Mario Kart 8

30
04 2014
14:30 - door Peter Pool

Nintendo heeft door dat het iets moet doen om te voorkomen dat de Wii U als grootste miskleun van het bedrijf de geschiedenis in zal gaan. Het begint daarom nu veel kabaal te maken rond de verschijning van Mario Kart 8.

Zo duikt er vandaag een video op rond de game waarin verschillende bundels worden aangekondigd. MIsschien dat deze achtste Mario Kart variant twijfelende gamers over de streep trekt om de console in huis te halen. Belangrijker is dat de game met maar liefst 12 spelers online kan worden gespeeld. Andere spelers kunnen worden gezocht in verschillende categorien: Global, Regional, Friends en Rivals. 

Verder kan er met elkaar gepraat worden door gebruik te maken van de microfoons in de gamepad en kun je kiezen voor een public of prive tournament en kun je de ghosts van andere spelers downloaden om zo te oefenen en hun tijden te verbeteren. Via Mario Kart TV kunnen spelers hun beste, gekste en slechtste races terug kijken en zelfs terugspoelen en vertraagd verder kijken. Het ziet er naar uit dat Nintendo eindelijk de mogelijkheden van online heeft ontdekt. 

Sluiten
Nintendo doet dingen goed in Mario Kart 8Elden Ring cover