ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Pc-versie The Division is geen console poort

20
12 2013
14:00 - door Peter Pool

In een blogpost heeft de ontwikkelaar van The Division aangegeven dat de pc versie van de game geen simpele console poort wordt, maar een geheel voor de pc geoptimaliseerde versie.

De ontwikkelaar schrijft dat ontwikkelaar Massive haar roots heeft in het ontwikkelen voor pc games zoals World in Conlfict en Ground Control. Daarom wil de maker van The Division ook zijn uitereste best doen om het maximale uit de pc versie van de game te halen. De studio geeft aan dat het gewoonweg de beste game ervaring wil maken die mogelijk is, ongeacht het platform waarop het gespeeld gaat worden. 

Massive sprak verder over het destructiesysteem van haar Snowdrop engine. Daar waar veel gamers al onder de indruk waren van de beelden van de Snowdrop engine, geeft de ontwikkelaar aan dat de werkelijke game nog veel verder zal gaan. Het beklemtoont dat de engine de meest realistische is die er op dit moment gebruikt wordt en dat alles in de game natuurgetrouw reageert op wat er gebeurd in de game. De game staat in de planning voor 2014. 

Sluiten
Pc-versie The Division is geen console poortEvil West