ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Problemen GTA V stapelen zich op

07
10 2013
07:09 - door Peter Pool

Het verdwijnen van auto's uit garages was nog een grappige bug, maar met het uitkomen van Grand Theft Auto Online lijkt er een domino van problemen te zijn ontstaan.

Door een nieuwe bug kunnen sommige mensen, die het dinsdag verschenen GTA Online hebben gespeeld, niet langer missies uit de single player spelen. Hierdoor kom je vast te zitten in de game aangezien je geen voortgang kunt maken in de game. Ook de save games lijken niet langer bruikbaar. De problemen lijken zich voornamelijk voor te doen bij de PlayStation 3 versie van de game.

Vooruitziende blik
Zowel de PS3 als de Xbox 360 versie ondervinden problemen sinds de lancering van GTA Online. De servers lijken de vele spelers niet aan te kunnen. Iets waar Rockstar voor de live gang van GTA Online al voor had gewaarschuwd. Je kunt je afvragen of Rockstar niet beter eerst deze problemen had kunnen tackelen voordat ze GTA Online live zette.

Vandaag is er echter wel een bug fix geleverd voor de verdwijnende auto’s die deze uit de wereld zou moeten helpen. Grand Theft Auto V verscheen op 17 september 2013 en brak sindsdien alle verkooprecords. GTA V is op dit moment de game die het snelst een miljard dollar heeft opgeleverd.
 

Sluiten
Problemen GTA V stapelen zich opRage 2 mirror