ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

PS4 versie PlanetSide 2 is gelijk aan de pc versie op ultra setting

01
01 2014
01:00 - door Peter Pool

Hoewel de pc versie van deze free to play multi massive online first person shooter identiek is aan de PS4 versie, kunnen de PlayStation 4 bezitters er toch pas ergens in het eerste kwartaal van 2014 mee aan de slag.

De games producer, Matt Higby, geeft aan dat de PS4 versie van de game geheel identiek is aan de pc variant van PlanetSide 2. Alleen de interface is aangepast aan het gebruik op een console en er wordt gebruik gemaak van de Dualshock 4 touchpad. Verder is de game te spelen op een PlayStation Vita. Grafisch is de PlayStation 4 versie gelijk aan de pc versie waarin alles op ultra is gezet. 

De pc versie van deze MMOFPS gemaakt door Sony Entertainment kwam op de markt op 20 november 2012. De game is free to play, wat betekent dat je hem gratis kunt downloaden. Je kunt echter cosmetische veranderingen voor je personage aanschaffen en extra wapens kopen. Verder heeft de pc versie een abonnementmodel, waarbij de speler vele extra's krijgt. Hoe dit wordt overgezet naar de PS4 versie is nog niet duidelijk. 

Sluiten
PS4 versie PlanetSide 2 is gelijk aan de pc versie op ultra settingSteelrising