ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Rage 2 is een feit en dat maakt mij blij

14
05 2018
16:00 - door Peter Pool

Na dagen van teases door uitgever Bethesda is het dan nu officieel: Rage 2 komt er aan. De eerste Rage zag er prachtig uit en speelde als een tierelier maar schoot te kort qua content, vrijheid en endgame. Laten we eerlijk zijn de eerste Far Cry of Borderlands hadden ook niet het niveau van de latere games.

Ik kijk dus uit wat Rage 2 allemaal te bieden heeft en heb vertrouwen dat deze kritiek ruimschoots is weggewerkt. De game wordt gemaakt door Just Cause en Mad Max ontwikkelaar Avalanche Studios in samenwerking met id Software.

En dat in de week dat we waarschijnlijk te horen krijgen dat de nieuwste CoD geen campagne meer heeft wordt ik blij van Bethesda die gewoon keihard blijft inzetten op games met een goede single player. Rage 2 is een volledig open world game waarin je overal naar eigen inzicht naar toe kunt gaan. De wereld is nog steeds die oude vertrouwde dystopische post apocalypse die we van het origineel gewend zijn. Volgens het persbericht is het "shoot everything, explode everything". 

Sluiten
Rage 2 is een feit en dat maakt mij blijSekiro attack