ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Red Dead Redemption 2 toont haar eerste echte gameplay

09
08 2018
17:00 - door Peter Pool

Net toen ik dacht dat Rockstar zo naast hun schoenen is gaan lopen na het succes van GTA V dat ze geen gameplay wilden tonen voor Red Dead Redemption 2 bewijzen ze mijn ongelijk. Hier is de eerste echte gameplay trailer van RDR2 en het smaakt wederom naar meer. Game van het jaar? Over een paar maanden weten we het.

Net als het geval was met Red Dead Redemption gaat Rockstar in deze gameplay video diep in op de wereld en de setting. Voor wie rekende op meerdere speelbare personages lijkt naast de pot te pissen. Het is echt alleen Arthur Morgan. De video toont zowel moerassen, bossen maar ook woestijnen. Interactie met  voorbijgangers (let op de rechter onderhoek van het scherm), een blik op het schieten.

Verder vallen de prachtige weersomstandigheden op en de lichtval die de sfeer bijzonder ten goede komt in de verschillende scenes. Let ook even op de vuurgevechten waarbij neergeschoten bandieten nog even doorstrompelen voordat ze het leven laten. Indrukwekkend realistisch. Rockstar heeft nu al aangekondigd dat de volgende video dieper zal ingaan op missies en schieten met het verbeterde deadeye. Ik kan niet wachten. 

 

Sluiten
Red Dead Redemption 2 toont haar eerste echte gameplayCall of duty Modern Warfare 0001