ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Sekiro: Shadows Die Twice is From Software's nieuwste game

10
06 2018
22:30 - door Peter Pool

Dacht ik toch echt even dat het Nioh was die eerste seconden maar dit is dus de nieuwste game van From Software. Geen Bloodborne of Dark Souls maar Sekiro. Deze game wordt gemaakt onder leiding van de meester Hidetaka Miyazaki himself. Het ziet er naar uit dat de trick wapens uit Bloodborne vervangen zijn door een soort trick arm die je kunt gebruiken als grapple om vijanden te pakken en naar je toe te trekken maar ook om op hoger gelegen locaties te komen. De game oogt veel kleurrijker dan Dark Souls en Bloodborne en minstens zo snel als Bloodborne.

In persverklaring geeft From Software aan dat de game 'Hard to the Core' is of in gewoon Nederlands: moeilijk. Je speelt als een talentvolle shinobi wiens jonge meester wordt ontvoerd door duistere Ashina samurai. Je wordt wakker in een tempel en het is aan jou om je meester te bevrijden. Klinkt simpel, is het niet. 

De persverklaring beschrijft verder dat er meerdere arm proteses zijn die jouw hele manier van vechten zullen veranderen. Je zult dus de juiste gereedschappen, proteses en wapens moeten verzamelen om gevechten onder controlle te krijgen. 

Verder is de game gemaakt om de speler op ontdekkingstocht te sturen. Er valt overal iets of iemand te ontdekken. De game staat in de planning voor 2019. 

 

Sluiten
Sekiro: Shadows Die Twice is From Software's nieuwste gameRage 2 mirror