ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

The Division 2 voor 1 april 2019 in de winkels

18
05 2018
15:00 - door Peter Pool

In een resultaten rapportage van Ubisoft zijn de lanceer perioden van verschillende games naar voren gekomen. Sommige komen eerder dan verwacht.

 Zo zal in ieder geval The Division 2 voor 1 april 2019 verschijnen. Ubisoft heeft namelijk laten weten aan haar investeerders dat de game nog dit fiscale jaar op de markt zou moeten komen. Ubisoft's fiscale jaar eindigt op 31 maart 2019. Dit is overigens ook de periode die genoemd wordt voor Electrnic Arts shared world shooter Anthem. Ik gok dan ook dat Ubisoft The Division 2 eerder dan maart op de markt zal willen brengen.

Naast The Division 2 zullen ook The Crew 2 en een nog niet aangekonogde triple AAA game verschijnen voor 1 april. Welke triple AAA game er bedoeld wordt is nog niet duidelijk. Dit kan de via Wallmart gelekte Assassin's Creed zijn die zich volgens de geruchten in China of Japan zal afspelen, maar ook de volgens geruchten in ontwikkeling zijnde Splinter Cell. Zelf sluit ik ook Watch Dogs niet uit. Maar het zal een van die drie Ubisoft franchises zijn. 

 

Sluiten
The Division 2 voor 1 april 2019 in de winkelsEvil West