ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Trine 2 nu ook naar de PS4

29
10 2013
07:02 - door Peter Pool

Trine 2 verscheen al voor de pc, PlayStation 3, de Xbox 360 en de Wii U en maakt nu ook de overstap naar de next-gen, want hij verschijnt daarnaast voor de PS4.

Hij gaat Trine 2: Complete Story heten, zo meldt Kai van de Finse ontwikkelaar Frozenbyte op het PlayStation blog. De Complete Story bevat, naast de originele game, de uitbreiding Goblin Menace en het geheime level Dwarven Caverns. De game zal draaien in 1080p en draaien op 60 frames per second. Daarnaast kunnen mensen die in het bezit zijn van een 3d tv de game in 3d ervaren. De game ondersteunt namelijk stereoscopic 3d. Trine 2:

Een hele mond vol
Trine is een side-scrolling puzzle actie platform game. Een hele mond vol, maar wel een die de lading dekt. In de game speel je met een drietal personages. De tovenaar Amadeus, de dief Zoya en de ridder Pontius. Je speelt met een van deze personages en kunt switchen naar een andere figuur wanneer jij denkt dat je op die manier verder kunt komen. Ieder personage heeft zijn eigen levensbalk. Is de levensbalk van een van de speelbare karakters leeg, dan kan deze niet meer worden gebruikt.

Trine 2: Complete Story is in juni van dit jaar al verschenen op Valve’s Steam voor pc gebruikers. Complete story wordt door Frozenbyte zelf uitgebracht. Een release datum is nog niet gegeven.
 

Sluiten
Trine 2 nu ook naar de PS4Elden Ring