ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Tuurlijk, Jump Force komt OOK al uit in februari

25
10 2018
19:00 - door Peter Pool

Vorige week was het Sony die hun game Days Gone verhuisde uit het steeds drukker wordende februari. Uitgever Namco Bandai lijkt hier maling aan te hebben want die leggen doodleuk hun vechtgame Jump Force midden in die drukke maand in de winkel.

Jump Force komt uit op 15 februari op de pc, PS4 en Xbox One. De game komt daarmee op dezelfde dag uit als die andere bekende vechtgame Dead or Alive 6. Daarnaast staan shared world shooter role playing game Anthem en post apocalyptische first person shooter Metro Redux gepland op 22 februari. Ik zal niet zeggen dat februari vol zit maar het wordt inmiddels wel druk. 

Jump Force is een fighting game dat vol zit met figuren uit bekende anime en manga. Er zijn 26 personages te kiezen uit onder andere Bleach, Naruto, Dragon Ball, Fist of the North Star en One Piece om er maar een paar te noemen. De game draait om 3 tegen 3 tag team gevechten. De game lijkt zich te richten op een jonger publiek dan Dead or Alive 6, Anthem of Metro Redux.

De drukte in het eerste kwartaal is een direct gevolg van Rockstar's Red Dead Redemption 2. Uitgevers en spelmakers zijn masaal op de vlucht geslagen voor deze game. Zelfs het nog altijd populaire Call of Duty is eerder uitgekomen om genoeg ruimte te maken tussen Call of Duty en Red Dead Redemption 2. Minder grote games zoals vechtgames zouden dit najaar geen schijn van kans hebben gehad. Of het verhuizen naar de drukke februari maand de oplossing is moet natuurlijk nog blijken. 

 

Sluiten
Tuurlijk, Jump Force komt OOK al uit in februariSteelrising