ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Update Ultra Street Fighter IV komt in juni

06
12 2013
15:13 - door Peter Pool

Uitgever Capcom heeft via haar Capcom-Unity site bekend gemaakt dat de grote update, die naast nieuwe personages ook een hoop balansproblemen op moet gaan lossen, in juni verkrijgbaar zal zijn.

De update zal €14,99 gaan kosten en is verkrijgbaar via de digitale distributie kanalen zoals Xbox Live en PSN. Gamers die het vechtspel op de pc spelen zullen langer moeten wachten. De update voor de pc versie komt namelijk pas in augustus. De update bevat een vijftal nieuwe personages en zes nieuwe arena's aangevuld met nieuwe modi en features. Liefhebbers kunnen ook een standalone versie van de game kopen waar de update in verwerkt zit. Deze komt voor €39.99 in de winkel tel liggen.

Voor de update heeft Capcom haar oor te luisteren gelegd bij de fans en spelers van de game om zo belangrijke aanpassingen aan de game door te voeren. Op Capcom-Unity alleen stonden al 20 duizend aanbevelingen van zaken die spelers van Street Fighter anders zouden willen. Het bedrijf is door alle deze aanbevelingen heen gegaan en heeft de belangrijkste er proberen uit te halen om ze vervolgens te verwerken in deze update.

Sluiten
Update Ultra Street Fighter IV komt in juniSteelrising