ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Veel Nintendo nieuws bekend gemaakt

14
02 2014
07:10 - door Peter Pool

Via Nintendo's Direct stream heeft Nintendo weer veel trailers en release data bekend gemaakt. Zoals je al hebt kunnen zien heeft Mario Kart een release datum, komt er een nieuwe Pokemon en is er weer een teken van leven van Bayonetta 2. Maar, er was meer.

Zo is er een nieuwe trailer verschenen van de geheimzinnige game X van ontwikkelaar Monolith Soft. In de trailer zien we hoe vier spelers het opnemen tegen een horde monsters door zelfs gebruik te maken van mechs. Wanneer de game uit zal moeten komen blijft onbekend. 

Nintendo maakte verder bekend dat Steel Diver: Sub Wars vanaf nu beschikbaar zal zijn in de eShop voor de 3DS. De game is een free to play game en mag gezien worden als een experiment voor Nintendo. In de gratis game versie van de game krijg je 2 duikboten die je kunt gebruiken in twee game-modi. In de betaalde game heb je de keuze uit 18 verschillende schepen, inclusief crew, en je kunt van alles aanpassen aan de onderzeeers. 

Ook Yoshi werd uit Nintendo's hoge hoed gehaald. Hoewel de game half maart al in de winkel ligt, leek het de Jappanners toch nog een goed idee om je nog een trailer voor te schotelen om je over te halen de game in huis te halen. Of dat lukt moet je maar even hieronder laten weten. 

Ook de roze blob Kirby weet nu wanneer hij (of is het een zij?) weer aan de slag mag in Kirby Triple Deluxe. De game is vanaf 16 mei verkrijgbaar voor de 3DS. 

 

Nintendo's NES Remix heeft het kennelijk goed gedaan, want er staat alweer een tweede deel klaar om te verschijnen. De game vol verbouwde ouwe meuk zal 25 april verkrijgbaar zijn in de eShop. Dit keer kun je zomaar Super Mario Bros. 3, Kirby Adventure, Metroid, The Legend of Zelda en Punchout tegenkomen. Leuk hoor.

 

Het lijkt een goed tweede kwartaal te worden voor de Nintendo liefhebbers onder ons. Ook Mario Golf: World Tour verschijnt in Q2 en wel op 2 mei. De game zou eigenlijk al in 2013 verschijnen dus men heeft ruim de tijd genomen de game de tweaken. We hebben hoge verwachtingen. Verder is het concept bekend. 

 

Ook kwam met met het 'grote' nieuws dat Little Mac, bekend uit Punch Out, zijn opwachting zal maken in de vierde Smash Bros game. Ook van Smash Bros weten we nog steeds niet wanneer de game uit gaat komen. 

De hekkensluiter was Donkey Kong Country Tropical Freeze, deze ligt al bijna in de winkels. Verder weinig nieuws dus, maar wel een leuke trailer. 

Sluiten
Veel Nintendo nieuws bekend gemaaktEvil West