ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Video: Metal Gear Solid V: Ground Zero's - Side mission

21
09 2013
13:13 - door Peter Pool

Japanse video waarin we zien hoe Snake op klaarlichte dag een militaire basis infiltreert. We zien een side mission waarin Big Boss, in Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Punished Snake genoemd, een militaire basis op klaarlichte dag moet infiltreren. In de video zien we hoe Snake de opdracht krijg een specifieke soldaat op te zoeken in het kamp en deze te ondervragen. De infiltratie vindt plaats door achterop een vrachtwagen de basis binnen te rijden. Nog tijdens het rijden zien we hoe Snake de aanwezige soldaten scant om zijn doel te vinden.

Agressievere versie CQC
Wanneer hij deze gevonden heeft klimt hij van de wagen af, schakelt een soldaat op een wachttoren uit en sluipt richting zijn doel. Hij neem de man in kwestie in een houtgreep en ondervraagt hem. Hierna wordt de man uitgeschakeld. We zien verder hoe Snake een soldaat van achter uitschakelt in een agressiever ogende versie van het bekende CQC. Het lijkt alsof je ook kunt zien wat voor schade je tegenstanders toebrengt door een soort röntgenblik op de vijanden.

Later in de video, wanneer Snake ontdekt wordt door een wacht, ontstaat er een vuurgevecht waarin Snake gebruikt maakt van explosieve vaten om meerdere soldaten tegelijk uit te schakelen. Hij maakt gebruik van een snelle takedown van een vijand die in een soort bullet-time wordt uitgevoerd. Of dit een feature is of gewoon een effect in de video is niet duidelijk. Wel een feature is de manier waarop Snake gebruik maakt van de omgeving om een pantserwagen uit te schakelen.

Wat is Ground Zero’s?
Deze video lijkt onderdeel te zijn van Ground Zero’s, die als een prequel voor Metal Gear Solid V: The Phantom Menace moet gaan dienen. Hoe Ground Zero’s aan de consumenten zal worden aangeboden is onduidelijk. Het kan gewoon op de disc staan natuurlijk, maar Metal Gear-maker Hideo Kojima heeft zich ook al uitgesproken over episodische content en de mogelijkheden die dat de speler en uitgever kunnen bieden.

Sluiten
Video: Metal Gear Solid V: Ground Zero's - Side missionSekiro black white