ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Warlords of Draenor is de nieuwste uitbreiding van World of Warcraft

08
11 2013
20:00 - door Peter Pool

Voor wie dacht dat World of Warcraft op zijn retour was, heeft het mis. Blizzard heeft vandaag de nieuwste uitbreiding voor de succesvolle MMORPG aangekondigd, genaamd Warlords of Draenor.

In deze WoW-uitbreiding zul je een reis terug in de tijd maken naar de wereld van Draenor. Een wereld die je wellicht kent van de Warcraft real time strategy games van weleer. De game werd aangekondigd met de veelzeggende woorden “om je te verzekeren van een heldere toekomst zul je soms eerst de spoken uit het verleden moeten confronteren”.

Naast de nieuwe wereld Draenor zijn er o.a. uit te breiden garizoenen, nieuwe personage modellen en een level cap van 100. Nieuwe spelers kunnen direct door naar level 90. Dit is gedaan zodat zij direct toegang hebben tot de wereld van Draenor. Wanneer de uitbreiding het daglicht ziet is nog niet duidelijk.

Niet free to play
Blizzard heeft verder bekend gemaakt dat World of Warcraft voorlopig niet free to play zal worden. Dit ondanks de teruglopende spelers van de MMO. Blizzard geeft aan dat de game niet gebouwd is om dit verdienmodel te ondersteunen. De game wordt op dit moment nog door 7.6 miljoen mensen gespeeld.
 

Sluiten
Warlords of Draenor is de nieuwste uitbreiding van World of WarcraftEvil West