ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Weinig verschil tussen pc en next gen console versie The Witcher 3

23
01 2014
01:00 - door Peter Pool

CD Project Red Co-founder Marcin Iwinski heeft aangegeven dat, als je de grafische beste versie van The Witcher 3: Wild Hunt wil spelen, je de pc versie moet aanschaffen.

Hij maakt hierbij wel de kanttekening dat je dan flink moen investeren in de hardware van je pc. Verder geeft hij aan dat het verschil tussen de pc en PS4/ Xbox One versies niet heel groot zal zijn. De next gen consoles zijn eigenlijk nieuwe game pc's, stelt Iwinski. Hij belooft dat iedere versie het maximale uit de machine zal halen waar hij op draait. CD Project Red vertelt verder dat de studio zich qua combat heeft laten inspireren door Batman Arkham Asylum. Hiermee hoopt de studio dat het de gevechten soepeler zal laten verlopen omdat je niet constant hoeft te 'locken'. 

The Witcher 3 is een role playing game die wordt gemaakt door het Poolse CD Projects en zal verschijnen voor de pc, PS4 en Xbox One. De maker belooft dat de game het verhaal van Geralt of Rivia zal afronden. The Witcher 3: Wild Hunt zou twee keer zo groot zijn als The Elder Scrolls Skyrim van ontwikkelaar Bethesda en zou ongeveer 50 uur aan gameplay bevatten voor de mainstory. Doe je ook nog alle side quests, dan zit je op meer dan 100 uur. De ontwikkelaar zegt dat de game nog steeds in de planning staat voor 2014. 

 

Sluiten
Weinig verschil tussen pc en next gen console versie The Witcher 3Evil West