ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Titanfall krijgt geen split screen optie

27
01 2014
00:00 - door Peter Pool

Voor de gamers die hoopten de eerste game van Respawn Entertainment gezellig met wat maten op de bank te kunnen spelen is er slecht nieuws: de game is niet via split screen te spelen.

Dit heeft ontwikkelaar Respawn Entertainment via Twitter bekend gemaakt. Gamers reageren niet positief op het nieuws en tellen deze teleurstelling op bij die van het beperkte aantal spelers in de game. Respawn reageert op de kritiek door uit te leggen dat de studio iets anders probeert te doen dan we tot nu toe hebben gezien in multiplayer games. Het daagt gamers uit de game eerst te spelen voordat ze Titanfall veroordelen. Wel goed nieuws is dat de game geen microtransacties zal bevatten. 

Ontwikkelaar Respawn Entertainment belooft een nieuwe belevenis te maken in hun debuut game Titanfall. Ze willen de single- en multiplayer belevenis samenvoegen. De game zal door maximaal 12 spelers in 6 tegen 6 matches gespeeld kunnen worden. Dit betekent echter niet dat de arena's waarin gevochten wordt leeg zullen zijn aangezien er tientallen computergestuurde troepen zullen rondlopen. 

Sluiten
Titanfall krijgt geen split screen optieElden Ring cover