ChoiceCuts maakt gebruik van cookies, zo kunnen wij je beter van dienst zijn. Sluiten

ChoiceCuts
Sluiten

Ubisoft doet dingen die ze ieder jaar doen

13
07 2020
07:00 - door Peter Pool

Doet niets fout maar ook niets speciaals.

Gelukkig, dit jaar geen dans toestanden zoals we nog wel eens tijdens de E3 krijgen voorgeschoteld. Ubisoft deed wat het moest doen. Niet meer of minder. Het toonde de nieuwe Watch Dogs: Legion. Niet mijn game maar wat er getoond werd was prima. Uitleg, gameplay en een leuk trailertje. 

Zelfde geldt voor Assassin’s Creed Valhalla. Ik verwacht meer van hetzelfde en daar leek het ook allemaal op (in een positieve manier wel te verstaan. Ben je fan van Origins en Odessey dan zul je dit ook wel kunnen pruimen. 


Minst sterk vond ik Far Cry 6. Die CGI trailers zeggen mij echt helemaal niets meer. Toon gameplay en vertel wat er anders is ten opzichte van de vorige games. Bij zo’n CGI trailer denk ik altijd, als je mij een wallpaper laat zien dan weet ik net zoveel. Een gemiste kans. De Far Cry games zijn vanaf het derde deel altijd leuk om te spelen maar ik wil gewoon meer zien dan gelikte beelden. 

Maar deze games waren voorspelbaar. Waar is die piratenboot game gebleven? Uiteindelijk las ik dat het waarschijnlijk een free to play game is geworden. Maar als je iets met veel bombarie presenteert is het misschien leuk om te vertellen waar een game gebleven is. Zelfde geldt voor Gods & Monsters en Beyond Good & Evil 2. Als is het maar een update. Ubisoft maakt soms leuke games maar het wordt allemaal erg voorspelbaar. Ubi moet oppassen dat het niet te veel een eenheidsworst produceert. Het is moeilijk enthousiasme te creëren voor meer van hetzelfde.

Sluiten
Ubisoft doet dingen die ze ieder jaar doenElden Ring cover